PRODUKTER

Vi har valt några av marknadens bästa produkter som ska på ett skonsamt sätt avhjälpa och även förebygga åldring av huden (rynkor). Vänligen ring eller kom förbi för mer information om produkter, erbjudanden eller andra frågor.

Presentkort

Du kan köpa presentkort i salongen eller beställa det på ett belopp, behandling eller produkter.

Du får kortet via posten inom 1-4 dagar. Presentkortet levereras med bifogad faktura inkl. en avgift på 20 kr (porto och exp. avgift).

Presentkortet aktiveras när betalningen har mottagits.

Vill du personligen komma och köpa presentkort, ring oss gärna i förväg!


cliniccare250

Cliniccare EGF produkter är en produkt som innehåller stora mängder aktiva ämnen för att den behandlingen som du genomgått hos din hudterapeut skall bibehållas samt att det är viktigt att du fortsätter med en bra rutin för din hud för framtiden, för att bibehålla resultatet av dina behandlingar samt att ge din hudterapeut ökade förutsättningar till att verkligen lyckas med sina behandlingar.

Det som är basen i Cliniccare hemprodukter är: Lågmolekylär Hyaluronsyra
Hyaluronsyra kan delas upp i hög-och lågmolekylära molekyler.
Låg molekylvikt, är att föredra för användning i hudvårdsprodukter, eftersom det kan tränga igenom huden, har också förmågan att hålla och binda samma mängder med fukt i huden till skillnad mot hylauronsyra med högre molekylvikt.
Hyaluronsyra har också visat sig öka viktiga och nödvändiga enzymer i huden, och för att öka hudens hälsa i allmänhet.

Tillväxtfaktorer: En tillväxtfaktor är en naturligt förekommande substans som kan stimulera celltillväxt, proliferation och celldifferentiering.
Vanligtvis är det ett protein. Tillväxtfaktorer är viktiga för att reglera en mängd olika cellulära processer.

Silkespeptider: består av 18 silke aminosyror. Den har en låg molekylvikt så att den är helt vattenlöslig och har utmärkt förmåga att tränga in i huden.
I formeln skall silkes peptiden absorberas in i huden för att ge fuktbalans och främja smidighet, lyster och elasticitet. Det ger också en silkeslen, mjuk känsla till huden.
Silkes protein justerar fukten i huden för maximal nytta. Det håller fukten för att göra huden mer elastisk.

Den kan också effektivt kontrollera tillväxten av melanin i huden.


Beauté Pacifique är ett danskt medicinskt hudvårdsmärke utvecklat i samarbete med danska hudläkare (prof. Jörgen Seerup och prof. Peter Bjerring).
Beauté Pacifiques anti-age produkter är vetenskapligt dokumenterat effektiva. Konceptet bygger främst på ett högt innehåll av potenta A-vitaminer estrar. Denna hudvänliga form för A-vitamin gör inte huden solkänslig eller fjällig, och produkterna kan därför användas dag som natt och året om.
Med hjälp av en världspatenterad framställningsteknik och produktformula har man lyckats utveckla kollagenstimulerande produkter som har en bevisat föryngrande och reparerande inverkan på huden.


Peter Thomas Roth´s hudvårdslinje är ett resultatinriktat sortiment av vetenskapligt avancerade, korrigerande och lindrande produkter som uppfyller alla hudvårdsbehov. Detta inkluderar behandlingar som motverkar hudens åldrande, akne, missfärgning och solskydd för kvinnor och män i alla åldrar, med olika etniskt ursprung och olika hudtyper. Med hans breda kollektion, som omfattar drygt 100 produkter, kan alla få ett eget specialinriktat och anpassat behandlingsprogram.

TILLBAKA TILL BEHANDLINGAR