MESODUO

Vacker, slät, yngre hud med lyster utan nålar, smärta, rodnad och fjällning till alla hudtyper!

MESODUO-tekniken är designad med säkerhet i åtanke och ger dig enkelhet och flexibilitet med beprövade resultat. Behandlingen är helt säker och passar alla hudtyper och gravida.

Med MESODUO kan ansiktet, hals och dekolletage behandlas.

MESODUO är utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. Behandlingen kräver ingen återhämtningstid, vilket innebär att man kan återgå till sitt vardagliga liv direkt efter behandlingen.

Behandling med MESODUO gör inte huden solkänslig, vilket underlättar att behandlingen kan utföras året om.

Pris på behandling:

1 behandling Ansiktet (40 min.) 1550 kr

Minikur Ansikte (3 behandlingar) 3900 kr

Maxikur Ansikte (5 behandlingar) 5900 kr

1 behandling Ansikte & Hals (60 min.) 2000 kr

INJEKTIONER UTAN NÅLAR

MESODUO möjliggör mekaniskt att näringsämnen tränger ned djupare i huden med sterila ampuller. Detta gör att näringsämnen effektivt tas upp i huden. Den här processen förstärker och vitaliserar och återfuktar din hud effektivt.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Elektroporering är tekniken för inslussning/införande av ämnen (som vitaminer) i kroppen.

MESODUO penetrerar näringsämnen djupt in i huden.

Mer information för den mer tekniskt intresserade

MESODUO arbetar med tre teknologier som gemensamt aktivt slussar ned aktiva ingredienser i huden.

Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på celler.

  1. Radiofrekvens (RF): Radiofrekvens (RF)värmer upp huden till ca. 35 grader för att öka igenom genomsläppligheten och elasticiteten i huden.
  2. Elektroporation: För att sedan aktivt påverka cellen för penetration används elektroporation. Elektroporation innebär att med variabel pulshastighet skjuts elpulser mot huden mellan -35V / +35V, vilket orsakar poröppningar i cellernas membran. Detta utnyttjas av aktiva ingredienserna för aktiv penetration.
  3. Lågfrekvent Ultraljud: Detta tillför en mekanisk dimension på behandlingen där vi kan massera ned näringsämnen djupt ner i huden. Kombinationen av dessa teknologier möjliggör en maximal höjning av fuktbindande ingredienser i kombination med maximal tillförsel av näringsämnen som stärker hudcellerna integritet och motståndskraft. Resultatet blir en återfuktat och sund hud med lyster och förstärkt motståndskraft.

Behandlingen passar alla hudtyper och kommer bromsa hudens åldrande processer dramatiskt redan efter en behandling.

Penetration!

För att uppnå penetration krävs behandling med produkter som är specialutvecklade för att möjliggöra penetration i huden.

Hyaluronsyrans penetrationsgrad uppgår till ca. 0,5 mm vilket avsevärt ökar hudens möjlighet att öka fuktnivåerna till dermis. Vid behandling av REDUCE mot ytliga fettdepåer ökar penetrationsgraden till 2 – 4 cm baserat på tid som avsätts för behandlingen.

TILLBAKA TILL BEHANDLINGAR